Design of experiments for chemical, pharmaceutical, food, and industrial applications:

""This book seeks to increase the use of design of experiments to optimize and improve analytical methods and productive processes in order to use less resources and time"--Provided by publisher"--

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Arredondo-Soto, Karina Cecilia 1983- (HerausgeberIn), Carrillo-Cedillo, Eugenia Gabriela 1966- (HerausgeberIn), Cornejo-Bravo, Jose Manuel (HerausgeberIn), Rodriguez-Avila, Jose Antonio (HerausgeberIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Hershey, Pennsylvania (701 E. Chocolate Avenue, Hershey, Pennsylvania, 17033, USA) IGI Global 2019.
Schlagworte:
Online-Zugang:DE-862
DE-863
Zusammenfassung:""This book seeks to increase the use of design of experiments to optimize and improve analytical methods and productive processes in order to use less resources and time"--Provided by publisher"--
Beschreibung:30 PDFs (429 Seiten)
Also available in print.
Format:Mode of access: World Wide Web.
Bibliographie:Includes bibliographical references and index.
ISBN:9781799815204
Zugangseinschränkungen:Restricted to subscribers or individual electronic text purchasers.

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