Food microbiology :: fundamentals and frontiers /

This essential reference emphasizes the molecular and mechanistic aspects of food microbiology in one comprehensive volume.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Körperschaft: American Society for Microbiology (MitwirkendeR)
Weitere Verfasser: Doyle, Michael P. (HerausgeberIn), Buchanan, Robert, 1946- (HerausgeberIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Washington, DC : American Society for Microbiology Press, [2013]
Ausgabe:4th ed.
Schriftenreihe:Reference Manual, ASM Press.
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Zusammenfassung:This essential reference emphasizes the molecular and mechanistic aspects of food microbiology in one comprehensive volume.
Beschreibung:"American Society for Microbiology."
Beschreibung:1 online resource (xix, 1118 pages) : illustrations (some color)
Bibliographie:Includes bibliographical references and index.
ISBN:9781683670582
1683670582
1555818463
9781555818463
9781628702255
1628702257

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