The ethnic restaurateur:

Preface : As the Grains you Eat, So will be the Mind -- Taste, Toil and Ethnicity -- Dreams of Pakistani Grill and Vada Pao in Manhattan : Immigrant Restaurateurs in a Global City -- Hierarchy of Taste and Ethnic Difference : American Gustatory Imagination in a Globalizing World -- Extending Experti...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Ray, Krishnendu 1962- (VerfasserIn)
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: London ; Oxford ; New York, NY ; New Delhi ; Syndney Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing Plc 2016
Schlagworte:
Online-Zugang:Inhaltsverzeichnis
Klappentext
Zusammenfassung:Preface : As the Grains you Eat, So will be the Mind -- Taste, Toil and Ethnicity -- Dreams of Pakistani Grill and Vada Pao in Manhattan : Immigrant Restaurateurs in a Global City -- Hierarchy of Taste and Ethnic Difference : American Gustatory Imagination in a Globalizing World -- Extending Expertise : Men in White at the Culinary Institute of America -- Ethnicity and Expertise : Immigrant Cooks with Haute Aspirations -- In Closing
Beschreibung:Includes bibliographical references and index
Hier auch später erschienene, unveränderte Nachdrucke
Beschreibung:xxi, 238 Seiten Diagramme
ISBN:9780857858368
9780857858351

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Inhaltsverzeichnis