How to create a sustainable food industry: a practical guide to perfect food

Cover -- Half Title -- Series Page -- Title Page -- Copyright Page -- Table of Contents -- Foreword -- Preface -- 1 Introduction - Towards Perfect Food -- 2 The Challenge of Feeding the World -- 3 The Pathway to a Sustainable Transition -- 4 Uncovering Social and Environmental Impacts -- 5 Analysing...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Barrett, Melissa ca. 20./21. Jh (VerfasserIn)
Weitere Verfasser: Marino, Massimo (MitwirkendeR), Brkic, Francesca ca. 20./21. Jh (MitwirkendeR), Pratesi, Carlo Alberto (MitwirkendeR)
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: London, New York Routledge, Taylor & Francis Group 2024
Ausgabe:1st ed.
Schriftenreihe:Routledge Studies in Food, Society and the Environment Series
Schlagworte:
Zusammenfassung:Cover -- Half Title -- Series Page -- Title Page -- Copyright Page -- Table of Contents -- Foreword -- Preface -- 1 Introduction - Towards Perfect Food -- 2 The Challenge of Feeding the World -- 3 The Pathway to a Sustainable Transition -- 4 Uncovering Social and Environmental Impacts -- 5 Analysing Impact Across the Value Chain -- 6 Stakeholder Engagement and Sustainable Marketing -- 7 Sustainability Solutions: Accelerating your Journey -- 8 Activating the Transformation -- Acknowledgements -- Index.
Beschreibung:Description based on publisher supplied metadata and other sources
Beschreibung:x, 219 Seiten Illustrationen, Diagramme
ISBN:9781032516882

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand!