From proteins to proteomics: basic concepts, techniques, and applications

This book provides a detailed understanding of the basics of proteins and proteomics, Gel based-proteomics techniques, basics of mass-spectrometry and quantitative proteomics, Interactomics: basics and applications, and advancement in proteomics

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Srivastava, Sanjeeva (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Boca Raton ; London ; New York CRC Press, Taylor & Francis Group [2023]
Schlagworte:
Online-Zugang:TUM01
Zusammenfassung:This book provides a detailed understanding of the basics of proteins and proteomics, Gel based-proteomics techniques, basics of mass-spectrometry and quantitative proteomics, Interactomics: basics and applications, and advancement in proteomics
Beschreibung:1 Online-Ressource (ix, 261 Seiten) Illustrationen
ISBN:9781000648706
9781003098645

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand!