Diet impacts on brain and mind:

Scientists, industry, and the public are all interested in how what we eat affects our brain and mind. Stevenson and Francis provide a comprehensive account of this new and emerging science, written in an accessible style for both educated lay and scientific readers

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: Stevenson, Richard J. 1964- (VerfasserIn), Francis, Heather ca. 20./21. Jh (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Cambridge Cambridge University Press 2023
Schlagworte:
Online-Zugang:BSB01
BTU01
FHN01
UBG01
Volltext
Zusammenfassung:Scientists, industry, and the public are all interested in how what we eat affects our brain and mind. Stevenson and Francis provide a comprehensive account of this new and emerging science, written in an accessible style for both educated lay and scientific readers
Beschreibung:Also issued in print: 2023. - Includes bibliographical references and index
Beschreibung:1 Online-Ressource (xiii, 481 Seiten) Illustrationen
ISBN:9781108755399
DOI:10.1017/9781108755399

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen