APA (7th ed.) Citation

Mar, A., Jenecek, H., Kapplmüller, J., Nimmervoll, W., Payer, H., Sandbichler, J., & Sperrer, J. (2021). Bäckerei in Theorie und Praxis: Lebensmittelkunde, Bäckereitechnologie, Fachkunde (2. Auflage.). Trauner Verlag.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Mar, Alfred, Herbert Jenecek, Johann Kapplmüller, Wolfgang Nimmervoll, Hannes Payer, Johann Sandbichler, and Josef Sperrer. Bäckerei in Theorie Und Praxis: Lebensmittelkunde, Bäckereitechnologie, Fachkunde. 2. Auflage. Linz: Trauner Verlag, 2021.

MLA (9th ed.) Citation

Mar, Alfred, et al. Bäckerei in Theorie Und Praxis: Lebensmittelkunde, Bäckereitechnologie, Fachkunde. 2. Auflage. Trauner Verlag, 2021.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.