Gastronomy, hospitality, and the future of the restaurant industry: post-COVID-19 perspectives

"The main objective of the book is to contribute to the dissemination of knowledge, both to academics and professionals, in the areas of Gastronomy and Hospitality, and consequently Tourism, defining strategies and planning options.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Rodrigues, Paula Cristina Lopes (HerausgeberIn), Dias, Rui (HerausgeberIn), Vieira, Elvira (HerausgeberIn), Almeida, Antonio Lopes de (HerausgeberIn), Borges, Ana Pinto (HerausgeberIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Hershey, Pennsylvania IGI Global 2022
Schlagworte:
Online-Zugang:DE-1050
DE-898
DE-1049
DE-91
DE-706
DE-83
URL des Erstveröffentlichers
Zusammenfassung:"The main objective of the book is to contribute to the dissemination of knowledge, both to academics and professionals, in the areas of Gastronomy and Hospitality, and consequently Tourism, defining strategies and planning options.
Beschreibung:Includes bibliographical references and index. - Mode of access: World Wide Web
Beschreibung:1 Online-Ressource (322 Seiten)
ISBN:9781799891505
DOI:10.4018/978-1-7998-9148-2

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