Design of experiments for chemical, pharmaceutical, food, and industrial applications:

""This book seeks to increase the use of design of experiments to optimize and improve analytical methods and productive processes in order to use less resources and time"--Provided by publisher"--

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Carrillo-Cedillo, Eugenia Gabriela 1966- (HerausgeberIn), Rodriguez-Avila, Jose Antonio (HerausgeberIn), Arredondo-Soto, Karina Cecilia 1983- (HerausgeberIn), Cornejo-Bravo, Jose Manuel (HerausgeberIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Hershey, Pennsylvania IGI Global 2019
Schlagworte:
Online-Zugang:DE-91
DE-20
DE-1049
DE-898
DE-706
DE-1050
DE-573
DE-83
Zusammenfassung:""This book seeks to increase the use of design of experiments to optimize and improve analytical methods and productive processes in order to use less resources and time"--Provided by publisher"--
Beschreibung:Description based on title screen (IGI Global, viewed 12/28/2019)
Beschreibung:1 Online-Ressource (30 PDFs (429 pages))
ISBN:9781799815204

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