Design of experiments for chemical, pharmaceutical, food, and industrial applications:

""This book seeks to increase the use of design of experiments to optimize and improve analytical methods and productive processes in order to use less resources and time"--Provided by publisher"--

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Carrillo-Cedillo, Eugenia Gabriela (HerausgeberIn), Rodríguez-Avila, José Antonio (HerausgeberIn), Arredondo-Soto, Karina Cecilia (HerausgeberIn), Cornejo-Bravo, José Manuel (HerausgeberIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Hershey, PA IGI Global [2020]
Schlagworte:
Online-Zugang:DE-1050
DE-863
DE-83
DE-706
DE-898
Volltext
Zusammenfassung:""This book seeks to increase the use of design of experiments to optimize and improve analytical methods and productive processes in order to use less resources and time"--Provided by publisher"--
Beschreibung:1 Online-Ressource
ISBN:9781799815204
DOI:10.4018/978-1-7998-1518-1