Cooking as a chemical reaction: culinary science with experiments

Measurements and units -- Basic food chemistry -- Water in culinary transformations -- Carbohydrates in culinary transformations -- Proteins in culinary transformations -- Fats and oils in culinary transformations -- Sensory properties of foods: keys to developing the perfect bite -- Food additives...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Özilgen, Z. Sibel (VerfasserIn)
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: Boca Raton ; London ; New York CRC Press, Taylor & Francis Group [2020]
Ausgabe:Second edition
Schlagworte:
Zusammenfassung:Measurements and units -- Basic food chemistry -- Water in culinary transformations -- Carbohydrates in culinary transformations -- Proteins in culinary transformations -- Fats and oils in culinary transformations -- Sensory properties of foods: keys to developing the perfect bite -- Food additives in culinary transformations
Beschreibung:Includes bibliographical references
Beschreibung:xvii, 391 Seiten Illustrationen, Diagramme
ISBN:9781138597129
9781466554801

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