The Science of Nutrition:

Presents the science of nutrition in a practical manner. Looks at food as fuel, the role of vitamins, and the chief food groups

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Sherman, Henry C. 1875-1955 (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: New York, NY Columbia University Press [1943]
Schlagworte:
Online-Zugang:FAB01
FAW01
FCO01
FHA01
FKE01
FLA01
UPA01
Volltext
Zusammenfassung:Presents the science of nutrition in a practical manner. Looks at food as fuel, the role of vitamins, and the chief food groups
Beschreibung:Description based on online resource; title from PDF title page (publisher's Web site, viewed 30. Apr 2019)
Beschreibung:1 online resource
ISBN:9780231897228
DOI:10.7312/sher94146

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen