Food diversity between rights, duties and autonomies: legal perspectives for a scientific, cultural and social debate on the right to food and agroecology
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Körperschaft: The Food Diversity Between Rights, Duties and Autonomies: Legal Perspectives for a Scientific, Cultural and Social Debate on the Right to Food and Agroecology (Veranstaltung) Lecce (VerfasserIn)
Weitere Verfasser: Isoni, Alessandro 1975- (HerausgeberIn), Troisi, Michele (HerausgeberIn), Pierri, Maurizia (HerausgeberIn)
Format: Elektronisch Tagungsbericht E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Cham, Switzerland Springer [2018]
Schriftenreihe:LITES - Legal issues in transdisciplinary environmental studies 2
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Beschreibung:1 Online-Ressource (XV, 503 p. 1 illus)
ISBN:9783319751962
DOI:10.1007/978-3-319-75196-2

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen