A bite-sized history of France: gastronomic tales of revolution, war, and enlightenment

"A French cheesemonger and an American academic and ex-pat join forces to serve up a sumptuous history of France and its food, in the delicious tradition of Anthony Bourdain, Peter Mayle, and Pamela Druckerman"--

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: Henaut, Stéphane (VerfasserIn), Mitchell, Jeni (VerfasserIn)
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: New York The New Press [2018]
Schlagworte:
Online-Zugang:Inhaltsverzeichnis
Zusammenfassung:"A French cheesemonger and an American academic and ex-pat join forces to serve up a sumptuous history of France and its food, in the delicious tradition of Anthony Bourdain, Peter Mayle, and Pamela Druckerman"--
Beschreibung:ix, 333 Seiten Illustrationen, Karten
ISBN:9781620972519

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Inhaltsverzeichnis