Global Jewish foodways: a history

"An exploration of the many facets of the global history of Jewish food when Jews struggled with, embraced, modified, or rejected the foods and foodways which surrounded them, from Renaissance Italy to the post-World War II era in Israel, Argentina and the United States"...

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Diner, Hasia R. 1946- (HerausgeberIn), Cinotto, Simone (HerausgeberIn)
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: Lincoln ; London University of Nebraska Press [2018]
Schriftenreihe:At Table
Schlagworte:
Zusammenfassung:"An exploration of the many facets of the global history of Jewish food when Jews struggled with, embraced, modified, or rejected the foods and foodways which surrounded them, from Renaissance Italy to the post-World War II era in Israel, Argentina and the United States"...
Beschreibung:Includes bibliographical references and index
Beschreibung:xiv, 336 Seiten Illustrationen
ISBN:9781496202284

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand!