Coke: quality and production

Coke: Quality and Production describes the scientific and technical basis of coke manufacture and provides a detailed account of the physical and chemical mechanisms occurring in coke oven chambers. Emphasis is on the influences of coal quality and production parameters

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: Loison, Roger (VerfasserIn), Foch, Pierre (VerfasserIn), Boyer, André (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: London ; Boston Butterworths 1989
Ausgabe:Second edition
Schlagworte:
Online-Zugang:FAW01
Volltext
Zusammenfassung:Coke: Quality and Production describes the scientific and technical basis of coke manufacture and provides a detailed account of the physical and chemical mechanisms occurring in coke oven chambers. Emphasis is on the influences of coal quality and production parameters
Beschreibung:Rev. translation of: Le coke. 1970
Includes bibliographical references (pages 537-547) and index
Beschreibung:1 online resource (xiii, 555 pages) illustrations
ISBN:9781483165271
1483165272
040802870X
9780408028707

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen