Enzyme structure, part G:
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Hirs, Christophe H. W. 1923- (HerausgeberIn), Timasheff, Serge Nicholas 1926- (HerausgeberIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: New York Academic Press 1978
Schriftenreihe:Methods in enzymology 49
Schlagworte:
Online-Zugang:FAW01
TUM01
UBM01
Volltext
Beschreibung:Called Part G in continuation of vols. issued as v. 11,25-27,47-48 of Methods in enzymology
Includes bibliographical references and index
The critically acclaimed laboratory standard, Methods in Enzymology, is one of the most highly respected publications in the field of biochemistry. Since 1955, each volume has been eagerly awaited, frequently consulted, and praised by researchers and reviewers alike. The series contains much material still relevant today - truly an essential publication for researchers in all fields of life sciences
Beschreibung:1 Online-Ressource (xvi, 561 Seiten)
ISBN:0121819493
9780121819491

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen