Enzyme structure, part J:
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Hirs, Christophe H. W. 1923- (HerausgeberIn), Timasheff, Serge Nicholas 1926- (HerausgeberIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: New York Academic Press 1985
Schriftenreihe:Methods in enzymology 117
Schlagworte:
Online-Zugang:FAW01
TUM01
UBM01
Volltext
Beschreibung:Includes bibliographical references and indexes
The critically acclaimed laboratory standard, Methods in Enzymology, is one of the most highly respected publications in the field of biochemistry. Since 1955, each volume has been eagerly awaited, frequently consulted, and praised by researchers and reviewers alike. The series contains much material still relevant today - truly an essential publication for researchers in all fields of life sciences
Beschreibung:1 Online-Ressource (xxii, 548 Seiten) Illustrationen, Diagramme
ISBN:0121820173
9780121820176

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen