Sulfur and sulfur amino acids:
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Jakoby, William B. (HerausgeberIn), Griffith, Owen W. (HerausgeberIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Orlando Academic Press 1987
Schriftenreihe:Methods in enzymology 143
Schlagworte:
Online-Zugang:DE-1046
DE-91
DE-19
Volltext
Beschreibung:Includes bibliographical references and indexes
The critically acclaimed laboratory standard, Methods in Enzymology, is one of the most highly respected publications in the field of biochemistry. Since 1955, each volume has been eagerly awaited, frequently consulted, and praised by researchers and reviewers alike. The series contains much material still relevant today - truly an essential publication for researchers in all fields of life sciences
Beschreibung:1 Online-Ressource (xxxiv, 582 Seiten) Illustrationen, Diagramme
ISBN:0121820432
9780121820435

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen