Food science, production, and engineering in contemporary economies:

"This book features timely and relevant information on food system sustainability around the globe, highlighting best practices, theoretical concepts, and emergent research in the field"...

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Jean-Vasile, Andrei 1982- (HerausgeberIn)
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: Hershey Information Science Reference, An Imprint of IGI Global [2016]
Schriftenreihe:Advances in environmental engineering and Green Technologies (AEEGT) book series
Schlagworte:
Online-Zugang:Inhaltsverzeichnis
Zusammenfassung:"This book features timely and relevant information on food system sustainability around the globe, highlighting best practices, theoretical concepts, and emergent research in the field"...
Beschreibung:Includes bibliographical references and index
Beschreibung:XXIII, 473 Seiten Diagramme 29 cm
ISBN:9781522503415

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Inhaltsverzeichnis