Sensory and consumer research in food product design and development:
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Moskowitz, Howard R. (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Ames, Iowa Blackwell Pub. 2006
Ausgabe:1st ed
Schriftenreihe:IFT Press series
Schlagworte:
Online-Zugang:FRO01
UBG01
Volltext
Beschreibung:Includes bibliographical references and index
"Sensory and Consumer Research in Food Product Design and Development is the first book to present, from the business viewpoint, the critical issues faced by sensory analysts, product developers, and market researchers in the food and beverage arena."--Jacket
Beschreibung:1 Online-Ressource (358 pages)
ISBN:0813816327
9780813816326
9781405182157
1405182156
9781601196880
1601196881
9780470277706
047027770X

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen