Basil: the genus Ocimum
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Australia Harwood Academic ©1999
Schriftenreihe:Medicinal and aromatic plants--industrial profiles v. 10
Schlagworte:
Online-Zugang:FAW01
FAW02
Volltext
Beschreibung:Includes bibliographical references and index
Ocimum : an overview of classification and relationships / Alan Paton, R.M. Harley, and M.M. Harley -- Production systems of sweet basil / Eli Putievsky and Bertalan Galambosi -- Chemical composition of Ocimum species / Raimo Hiltunen -- Essential oil of Ocimum / Raimo Hiltunen and Yvonne Holm -- Bioactivity of basil / Yvonne Holm -- Processing and use of basil in foodstuffs, beverages, and in food preparation / Seija Marjatta Mäkinen and Kirsti Kaarina Pääkkönen
Beschreibung:1 Online-Ressource (xi, 167 pages)
ISBN:0203303776
9057024322
9780203303771
9789057024320

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen