A soup for the Qan: Chinese dietary medicine of the Mongol era as seen in Hu Sihui's Yinshan zhengyao : introduction, translation, commentary, and Chinese text
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Husihui (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Chinese
Veröffentlicht: Leiden, the Netherlands Brill ©2010
Ausgabe:2nd rev. and expanded ed
Schriftenreihe:Sir Henry Wellcome Asian series (Brill Academic Publishers) v. 9
Schlagworte:
Online-Zugang:FAW01
FAW02
Volltext
Beschreibung:Includes bibliographical references and index
Acknowledgments; A Note on Transcription; Part A: Background And Analysis; Introduction; 1. HISTORICAL AND CULTURAL CONTEXT; 2. Analysis of the Text; Part B: Text and Translation; Translator's Note; Prefaces; Juan One; Juan Two; Juan Three; Part C: Appendices; Appendix One: The Materia Dietetica et Medica; Appendix Two: Grain Foods of the Early Turks (Charles Perry); Bibliography; General Index
Beschreibung:1 Online-Ressource (xiv, 661 pages)
ISBN:9004180206
9047444701
9789004180208
9789047444701

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen