Everyone eats: understanding food and culture
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Anderson, E. N. 1941- (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: New York New York University Press c2005
Schlagworte:
Online-Zugang:FAW01
FAW02
Volltext
Beschreibung:Includes bibliographical references (p. 257-284) and index
Introduction - Everyone eats -- - Obligatory omnivores -- - Human nutritional needs -- - More needs than one -- - The senses : taste, smell, and the adapted mind -- - Basics : environment and economy -- - Food as pleasure -- - Food classification and communication -- - Me, myself, and the others : food as social marker -- - Food and traditional medicine -- - Food and religion -- - Change -- - Foods and borders : ethnicities, cuisines, and boundary crossings -- - Feeding the world
Beschreibung:1 Online-Ressource (viii, 295 p.)
ISBN:0814704956
0814704964
0814707793
1429413875
9780814704950
9780814704967
9780814707791
9781429413879

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen