Authentic wine: toward natural and sustainable winemaking
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Goode, Jamie (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Berkeley University of California Press c2011
Schlagworte:
Online-Zugang:FAW01
FAW02
Volltext
Beschreibung:Includes index
Introduction -- The diversity of wine : how a natural approach can help preserve wine's interest -- Terroir -- Grafted vines -- Biodynamics and organics -- Sustainable winegrowing -- When winemakers intervene : the chemical and physical manipulation of wine -- The natural wine movement -- Yeasts, wild and cultured -- Ripeness and high alcohol -- Wine faults -- The carbon footprint of wine -- Marketing authentic wine -- Conclusions
Beschreibung:1 Online-Ressource (ix, 259 p.)
ISBN:0520265637
0520949692
9780520265639
9780520949690

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen