The new Oxford book of food plants:
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Vaughan, J. G., (John Griffith) (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Oxford Oxford University Press 1997
Schlagworte:
Online-Zugang:FAW01
FAW02
Volltext
Beschreibung:Rev. and updated ed. of: The Oxford book of food plants / illustrations by B.E. Nicholson. 1969. - Master and use copy. Digital master created according to Benchmark for Faithful Digital Reproductions of Monographs and Serials, Version 1. Digital Library Federation, December 2002
Includes bibliographical references (pages 227-228) and index
Grain crops -- - Sugar crops and sago -- - Oil crops -- - Nuts -- - Exotic water plants -- - Legumes -- - Fruits -- - Beverage crops -- - Vegetable fruits -- - Spices and flavourings -- - Herbs -- - Salad crops -- - Leaf vegetables -- - Stem, inflorescence, and bulb vegetables -- - Root vegetables -- - Tropical root crops -- - Seaweeds -- - Mushrooms -- - Wild food plants -- - Nutrition and health -- - Nutrition tables
Beschreibung:1 Online-Ressource (xx, 239 pages)
ISBN:0191586404
0585163588
9780191586408
9780585163581

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen