Salt: Grain of Life
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Laszlo, Pierre (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: New York Columbia University Press 2001
Schriftenreihe:Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Schlagworte:
Online-Zugang:FAB01
FAW01
FCO01
FHA01
FKE01
FLA01
UBG01
UPA01
Volltext
Beschreibung:Description based upon print version of record
From proverbs to technical arguments, from anecdotes to examples of folklore, chemist and philosopher Pierre Laszlo takes us through the kingdom of "white gold." With "enthusiasm and freshness" ( Le Monde) he mixes literary analysis, history, anthropology, biology, physics, economics, art history, political science, chemistry, ethnology, and linguistics to create a full body of knowledge about the everyday substance that rocked the world and brings zest to the ordinary
Beschreibung:1 Online-Ressource (232 p)
ISBN:9780231511315

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen