Technology of biscuits, crackers, and cookies:
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Manley, D. J. R., (Duncan J. R.) (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Boca Raton, Fla. CRC Press 2000
Ausgabe:3rd ed
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Beschreibung:Part 1 covers management issues such as quality management, process control and product development. Part 2 deals with the selection of raw materials and ingredients. The range of types of biscuit is covered in Part 3, while Part 4 covers the main production processes and equipment from bulk handling and metering of ingredients to packaging, storage, and waste management
Includes bibliographical references and index
Beschreibung:1 Online-Ressource (xxvii, 499 p.)
ISBN:1591241618
9781591241614
1855736594
9781855736597
1855735326
9781855735323
084930895X
9780849308956

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen