Cuisine and empire: cooking in world history
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Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Laudan, Rachel (VerfasserIn)
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: Berkeley, Calif. Univ. of California Press 2013
Schriftenreihe:California studies in food and culture 43
Schlagworte:
Online-Zugang:Inhaltsverzeichnis
Beschreibung:Literaturverz. S. 393 - 438
Mastering grain cookery, 2,000-300 B.C.E -- The barley-wheat cuisines of the ancient empires, 500 B.C.E.-400 C.E -- Buddhism transforms the cuisines of eastern Asia, 200 B.C.E.-800 C.E -- Islam transforms the cuisines of central and west Asia, 800-1650 C.E -- Christianity transforms the cuisines of Europe and the Americas, 100-1650 C.E -- Prelude to modern cuisines: Europe, 1650-1840 -- Modern cuisines in the industrializing regions, 1810-1920 -- The globalization of modern cuisines, 1920-2000
Beschreibung:XIV, 464 S. Ill., graph. Darst.
ISBN:9780520266452
0520266455

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