Hittite cookery: an experimental archaeological study
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: Albayrak, Asuman (VerfasserIn), Solak, Ülkü M. 1977- (VerfasserIn), Uhri, Ahmet (VerfasserIn)
Format: Buch
Sprache:English
Turkish
Veröffentlicht: Istanbul Metro Cultural Publications 2009
Ausgabe:1st ed
Schriftenreihe:Metro Cultural Publications 2,[a]
Schlagworte:
Beschreibung:Includes recipes with photographs
Includes bibliographical references (p. 205-213) and index
On the origins of Anatolian culinary culture -- The Hittites in Anatolia and Hittite culinary culture -- Hittite recipes in light of experimental and ethno-archaeological studies -- Breads -- Meat dishes
Beschreibung:216 Seiten Illustrationen 29 x 22 cm
ISBN:9789944018814

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand!