The diner's dictionary: word origins of food & drink
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Ayto, John 1949- (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Oxford Oxford Univ. Press 2012
Ausgabe:2. ed.
Schriftenreihe:Oxford Quick reference collection
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Beschreibung:"First edition published in 1990 by Routledge as The glutton's glossary; Revised edition publsihed 1993 by arrangement with Routledge as The diner's dictionary; First issued as an Oxford University Press paperback 1994 as The Gourmet's guide; Second edition published 2012 by arrangement with Routledge as The diner's dictionary". - Published to Oxford Reference: 2013
Beschreibung:1 Online-Ressource (X, 405 S.) Ill.
ISBN:9780191744433
DOI:10.1093/acref/9780199640249.001.0001

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen