Reconciling food law to competitiveness: report on the regulatory environment of the European food and dairy sector

Introduction -- Competitiveness and food law -- Accessibility of food law -- Premarket approval schemes -- Food safety targets -- Food handling and controls -- Labelling -- Supportive schemes -- Good administrative practices -- Conclusions -- Recommendations

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Meulen, Bernd van der 1960- (VerfasserIn)
Format: Buch
Sprache:Undetermined
Veröffentlicht: Wageningen Wageningen Academic 2009
Ausgabe:1. publ.
Schriftenreihe:European Institute for Food Law series 4
Schlagworte:
Online-Zugang:Inhaltsverzeichnis
Zusammenfassung:Introduction -- Competitiveness and food law -- Accessibility of food law -- Premarket approval schemes -- Food safety targets -- Food handling and controls -- Labelling -- Supportive schemes -- Good administrative practices -- Conclusions -- Recommendations
Beschreibung:Formerly CIP Uk. - Includes bibliographical references and index
Beschreibung:136 S. graph. Darst.
ISBN:9789086860982
9086860982

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Inhaltsverzeichnis