A book of cookery and the order of meates to be served to the table, both for flesh and fish dayes: with many excellent wayes for the dressing of all usuall sorts of meats ... with their proper saw[c]es ...
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Dawson, Thomas (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: London Printed for Jeane Bell 1650
Schlagworte:
Online-Zugang:BSB01
LCO01
SBR01
UBA01
UBG01
UBM01
UBR01
UBT01
UEI01
UER01
Volltext
Beschreibung:An abridgement of: The good huswifes iewel. 1620. Cf. NUC pre-1956. - Attributed to Thomas Dawson. Cf. NUC pre-1956. - Reproduction of original in British Library. - Wing, B3705
Beschreibung:Online-Ressource

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen