An economical and new method of cookery: describing upwards of eighty cheap, wholesome, and nourshing dishes, consisting of roast, boiled, and baked meats
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Melroe, Eliza (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: London Printed and published for the author by C. Chapple 1798
Schlagworte:
Online-Zugang:BSB01
FHI01
IOS01
LCO01
SBR01
UBA01
UBM01
UBR01
UBT01
UEI01
UER01
Volltext
Beschreibung:Goldsmiths'-Kress no. 17413. - Includes index. - OCLC, 22844609. - Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London
Beschreibung:94, viii p.
Format:Full text online

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen