Chemistry in its applications to agriculture and physiology:
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Liebig, Justus (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
German
Veröffentlicht: London Printed for Taylor and Walton 1847
Ausgabe:4th ed., rev. and enl
Schlagworte:
Online-Zugang:BSB01
FHI01
IOS01
LCO01
SBR01
UBA01
UBM01
UBR01
UBT01
UEI01
UER01
Volltext
Beschreibung:Goldsmiths'-Kress no. 35000. - Includes bibliographical references and index. - OCLC, 18773852. - Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London. - Translation of: Organische Chemie in ihrer Anwendung auf Agricultur und Physiologie
pt. 1. On the chemical processes in the nutrition of vegetables --pt. 2. On the chemical processes of fermentation, decay, and putrefication
Beschreibung:Online-Ressource
Format:Full text online

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