A treatise on family wine making: regulated for excellent wines from the various fruits of this country, in relation to strength, brilliancy, health, and economy, explanatory of the whole process ... to which is subjoined, the description of part of a recent British vintage, with experimental lecture
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Carnell, Philip Pery (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: London Printed for Sherwood, Gilbert, and Piper [1825?]
Schlagworte:
Online-Zugang:BSB01
FHI01
IOS01
LCO01
SBR01
UBA01
UBM01
UBR01
UBT01
UEI01
UER01
Volltext
Beschreibung:Goldsmiths'-Kress no. 24666. - OCLC, 17822044. - Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London
Beschreibung:Online-Ressource 22 cm
Format:Full text online

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen