A treatise on the art of making wine from native fruits: exhibiting the chemical principles upon which the art of wine making depends, the fruits best adapted for home made wines, and the method of preparing them
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Accum, Friedrich 1769-1838 (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: London Longman, Hurst, Rees, Orme, and Brown 1820
Schlagworte:
Online-Zugang:BSB01
FHI01
IOS01
LCO01
SBR01
UBA01
UBM01
UBR01
UBT01
UEI01
UER01
Volltext
Beschreibung:Goldsmiths'-Kress no. 22832.4. - OCLC, 17163954. - Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University
Beschreibung:92, xxiii p. 20 cm
Format:Full text online

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen