A treatise on adulterations of food, and culinary poisons: exhibiting the fraudulent sophistications of bread, beer, wine, spiritous liquors, tea, coffee, cream, confectionery, vinegar, mustard, pepper, cheese, olive oil, pickles, and other articles employed in domestic economy, and methods of detecting them
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Accum, Friedrich 1769-1838 (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Philadelphia A. Small 1820
Schlagworte:
Online-Zugang:BSB01
FHI01
IOS01
LCO01
SBR01
UBA01
UBM01
UBR01
UBT01
UEI01
UER01
Volltext
Beschreibung:Goldsmiths'-Kress no. 22832.3. - Includes bibliographical references and index. - OCLC, 17163943. - Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University
Beschreibung:269 p. 16 cm
Format:Full text online

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen