The top 100 cajun recipes of all time:

"A 160-page hardcover book containing 100 recipes compiled by the editors of Acadiana Profile, 'The Magazine of the Cajun Country'. For example, Boudin, Couche Couche, Maque Choux, Mirliton, Crawfish Etouffee, Chicken Fricassee and Pralines"--Provided by publisher.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: Lafayette, LA Acadian House Pub. 2005
Schlagworte:
Online-Zugang:Table of contents
Zusammenfassung:"A 160-page hardcover book containing 100 recipes compiled by the editors of Acadiana Profile, 'The Magazine of the Cajun Country'. For example, Boudin, Couche Couche, Maque Choux, Mirliton, Crawfish Etouffee, Chicken Fricassee and Pralines"--Provided by publisher.
Beschreibung:147 S. Ill., Kt.
ISBN:0925417521

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand!