An A - Z of food and drink:

"This guide to over 1,200 gastronomic terms will delight anyone who wants to discover more about what they eat and drink. From Absinthe to Zabaglione, this dictionary reveals the origin, meaning, and development of a feast of terms."--BOOK JACKET.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Ayto, John 1949- (VerfasserIn)
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: Oxford [u.a.] Oxford Univ. Press 2002
Ausgabe:Reprinted with new covers and corr., 1. publ.
Schriftenreihe:Oxford paperback reference
Schlagworte:
Zusammenfassung:"This guide to over 1,200 gastronomic terms will delight anyone who wants to discover more about what they eat and drink. From Absinthe to Zabaglione, this dictionary reveals the origin, meaning, and development of a feast of terms."--BOOK JACKET.
Beschreibung:Frühere Ausg. u.d.T.: Ayto, John: The glutton's glossary und Ayto, John: The dinner's dictionary
Beschreibung:XII, 375 S.
ISBN:0192803522
0192803514

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand!