A soup for the Qan: Chinese dietary medicine of the Mongol era as seen in Hu Szu-Hui's Yin-shan Cheng-yao ; introduction, translation, commentary and Chinese text
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Hu, Sihui ca. 15.Jh (VerfasserIn)
Format: Buch
Sprache:English
Chinese
Veröffentlicht: London [u.a.] Kegan Paul Internat. 2000
Ausgabe:1. publ.
Schriftenreihe:The Sir Henry Wellcome Asian series
Schlagworte:
Beschreibung:English and Chinese text with introduction and commentary in English - Includes bibliographical references (p. 639-664) and index. - Chines. Text in chines. Schrift (Reprod. nach Blockbüchern des 15. Jh.)
Beschreibung:XIII, 715 S. Ill. 24 cm
ISBN:0710305834

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand!