Terminy kulinarne romańskiego pochodzenia w jȩzyku polskim do końca XVIII W.:
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Bochnakowa, Anna (VerfasserIn)
Format: Buch
Sprache:Polish
Veröffentlicht: Kraków 1984
Schriftenreihe:Uniwersytet Jagielloński (Kraków): Zeszyty naukowe Uniwersytetu Jagiellońskiego 688
Uniwersytet Jagielloński <Krakow>: Prace jezykoznawcze 78.
Schlagworte:
Beschreibung:PST: De vocabulis ad rem culinariam pertinentibus, quae e linguis romanicis in polonorum linguam usque ad saeculi XVIII finem recepta sunt
Nebentitel: De vocabulis ad rem culinariam pertinentibus, quae e linguis romanicis in polonorum linguam usque ad saeculi XVIII finem recepta sunt
Beschreibung:168 S.
ISBN:8323300097

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand!