The next frontier of restaurant management :: harnessing data to improve guest service and enhance the employee experience /

"Provides managers, employees, and students with tools to better understand the complexities of the restaurant business and how to use those tools to improve business operations"--

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Susskind, Alex M. (HerausgeberIn), Maynard, Mark, 1967- (HerausgeberIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Ithaca : Cornell University Press, 2019
Schriftenreihe:Cornell hospitality management.
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Zusammenfassung:"Provides managers, employees, and students with tools to better understand the complexities of the restaurant business and how to use those tools to improve business operations"--
Beschreibung:1 online resource (x, 241 pages) : illustrations
Bibliographie:Includes bibliographical references and index
ISBN:9781501736520
1501736523
9781501736537
1501736531

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen