Zamjenice hrvatskoga jezika - Essert, Mario 1954-; Molčanov, Suzana; Orešković, Marko 1984-; Petrak, Marta 1988-; Šošić, Lucian; Užarević, Josip 1953- (Hrvatska sveučilišna naklada, 2024)
Knjiga "Zamjenice hrvatskoga jezika" sadrži posve nov formaliziran opis zamjenica te nove razdiobe zamjenica, slogova i morfova po njihovim vrstama, ali i njihovu naglasnu tipologiju. Predstavlja ishod istraživanja interdisciplinarne skupine stručnjaka.