Державне управління в Україні Оцінювання на відповідність Принципам державного управління (OECD Publishing, 2024)
У цьому звіті аналізується ефективність державного управління в Україні за допомогою набору стандартних показників, заснованих на Принципах державного управління. Принципи державного управління визначають, чим є ефективне державне врядування на практиці, і окреслюють основні вимоги, яких повинні дотримуватися країни під час процесу вступу до Європейського Союзу (ЄС).