Sibīrijas vēstules = Sibirskie pisʹma = Letters from Siberia = Lettres de Sibérie - Ozola, Agrita 1960- (Tukuma muzejs, 2023)
Grāmatā ir iekļautas visas vēstules, kas rakstītas uz bērza tāss Sibīrijā (1941-1965), glabājas Latvijas muzejos un iekļautas UNESCO programmas "Pasaules atmiņa" nacionālajā reģistrā. Grāmatas autore piedāvā savu stāstu par cilvēkiem, kas izrādījuši pretestību padomju okupācijas režīmam un nonākuši Gulaga nometnēs vai nometinājuma vietās, un spējuši saglabāt savu patību