Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en het eilandmysterie - Douglas, Jozua 1977- (Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S., 2023)
Hans Grietje is spoorloos verdwenen van het eiland Wiermonnikoog, en meneer De Bruin vermoedt een complot. Hij wil zijn zoon Lev meenemen op onderzoek, maar die weigert. Dan verdwijnt meneer De Bruin zelf ook. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar