Sejarah Malaysia wacana kedaulatan bangsa, kenegaraan dan kemerdekaan - Abdul Rahman Haji Ismail; Azmi Arifin (Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2016)
On history of national sovereignty, statehood and independence in Malaysia