Bland berömda svenskar 62 promenader på Stockholms begravningsplatser - Hedin, Bo; Norlin, Arne 1947- (Lind & Co, 2023)
Kyrkogårdarna i Stockholms stift kryllar av kändisar. Från 1700-talets Carl Michael Bellman till Avicii, Tim Bergling. Det här är guidebok fylld av fina kartor och bilder. I varje avsnitt finns också tydliga anvisningar för hur man tar sig till begravningsplatserna med olika färdmedel. Men de bra historierna är minst lika viktiga, så boken kan också avnjutas hemma i fåtöljen. Vem låg i Carin Görings grav på Lovö kyrkogård i över sextio år? Varför hamnade Greta Garbo på Skogskyrkogården och inte i New York eller i Hollywood? Varför har Lars Magnus LM Ericsson, på Botkyrka kyrkogård, ingen gravsten? Var vilar rapparen Einár?