Lejon och lamm roman - Al-Khamisi, Duraid 1986- (Weyler, 2023)
Lejon och lamm är en berättelse om en svensk förort, där det eskalerande våldet utmanar invånarnas moraliska kompass. Vad kostar det att välja sida, och vad kostar det att låta bli? En roman om läget i landet.